Blog

Pay & Jump -rataharjoitukset 23.5.

STALL NANHIA JÄRJESTÄÄ PAY & JUMP -RATAHARJOITUKSET LA 23.5. Rakennamme kentälle valmiiksi kilpailurataa vastaavat olosuhteet. Halukkaat osallistujat voivat ilmoittautua sivujemme kautta fb-yksityisviestillä ja varata itselleen sopivan ajan. Varattuna aikana rataa saa hypätä valitsemallaan korkeudella niin useasti kuin haluaa. Vaihtoehtoesteenä tarjolla vesihauta! Kenttää huolletaan päivän aikana tarpeen mukaan. Koronarajoitusten mukaisesti rajoitamme kerralla paikalla olevien ihmisten määrää. Yhteen vuoroon otetaan max. kaksi ratsukkoa. Vuoro kestää ratsukoiden määrästä riippuen 30-45minuuttia, minkä jälkeen alueelta tulee poistua ripeästi. Koronatilanteen vuoksi emme valitettavasti järjestä tällä kertaa kahviota. Ratsukkokohtainen maksu on 20 euroa (sis. alv), maksut tilille etukäteen! Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä. Tärkeää: - Stall Nanhia ei vakuuta osallistujia, joten ratsastajilta vaaditaan ratsastusseuran jäsennyys. Ratsastajat toimivat omalla vastuulla. - Turvakypärän käyttö on pakollista. - Kaikilla pitää olla omat puominnostajat mukana. Koko alueelta pitää poistaa lannat huolellisesti! - Talli on kiellettyä aluetta vierailijoilta. Toivomme osallistujien ottavan hevosilleen ja itselleen omat juomavedet mukaan. - Puucee (maneesin takana) on käytössä, se desifioidaan vuorojen välillä. - Parkkeeraus maneesin eteen/sivulle. Kysy myös valmennusapua! 1-tason ratsastusvalmentaja Heini Puomila auttaa halukkaita. Tällöin rataharjoituksen hinta on 35€ (sis alv.).


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon