Blog

Heini ja Keepsake Hämeen aluemestarit 2016

Hämeen alueen mestaruuskilpailut ratsastettiin Tampereella Niihaman ratsastuskeskuksessa Urheiluratsastusseura Tammer Ridersin järjestämänä. Senioreiden (eli yli 21-vuotiaiden ratsastajien) mestaruuden otti tänä vuonna nimiinsä Heini Keepsakella. Tämä oli Keepsaken ensimmäinen yritys aluemestaruuksissa, sillä kahtena aikaisempana vuonna tämä tavoite on kariutunut eri syistä. Keepsake on nyt erittäin hienossa vedossa.

Kilpailukausi jatkuu nyt halliolosuhteissa, eli saamme heittää puoleksi vuodeksi hyvästit isoille ulkokentille. Kuitenkin Stall Nanhiassa on vielä mahdollisuus päästä hyppäämään ulkokentällä ja jopa testaamaan vesihautaa niin kauan kuin kelit sallivat! Siirrämme syyssateiden alkaessa osan estekalustosta maneesin suojiin, mutta osa saa jäädä vielä kentälle.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Stall Nanhia

Mätiköntie 114, 32700 Huittinen

 

Johanna Puomila / 0408499302

Heini Puomila / 0407688695