Blog

Seuraathan meitä Facebookissa ja Instagramissa?

Hei!

Kevät on edennyt jo pitkälle. Täällä nettisivuilla on ollut vähän hiljaisempaa, mutta olettehan huomanneet, että olemme hyvin aktiivisia Facebookissa ja Instagramissa? Kannattaa seurata meitä siellä!

Tallin toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin, ja paikallinen ratsastusseura VARSA on järjestänyt meillä parit kilpailutkin. Tallia on remontoitu sisältäpäin, ja aivan pian on valmistumassa uusi rehuvarasto. Seuraavat remonttikohteet ovat tarhojen pohjien uudistus, maneesin pohjan kunnostus ja kahvihuoneen remontointi. Hommia siis riittää, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoista! :)

Laidunkauden alkaessa talliltamme vapautuu pari karsinapaikkaa kesäkuun alussa. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, ja varaa oma karsinapaikkasi sinulle parhaiten sopivalla hoitopaketilla!

Kilpailukausi on päässyt jo mukavasti vauhtiin. Heini on päässyt aloittamaan kauden syksyllä tapaturmaisesti loukkaantuneen Chalifaksen kanssa, ja on nyt nousemassa takaisin 130-140cm tasolle. Hevonen tuntuu jo nyt paremmalta kuin viime kaudella, joten toivotaan kovan työn tuottavan tulosta! Heinin kilpailuttama ja Elina Nummelan omistama Ekin Riina on aloittanut menestyksekkäästi suomenhevosten kansallisissa kilpailuissa, ja se sijoittui Riihimäellä viime viikonloppuna Prix de Suomen Hippos -luokassa viidenneksi. Tästä on siis hyvä jatkaa!

Myös tallimme muut ratsukot ovat aloittaneet kilpailukauttaan astetta pienemmällä tasolla. Mm. Terhi Kiukkonen menestyi hienosti Ypäjällä 100-110cm luokissa, napaten molemmista sijoituksen. Tsemppiä kaikille asiakkaillemme tuleviin kisoihin!

Ihanaa kevään jatkoa kaikille!


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Stall Nanhia

Mätiköntie 114, 32700 Huittinen

 

Johanna Puomila / 0408499302

Heini Puomila / 0407688695