Blog

Bruno Freire valmentaa Stall NANHIAssa 9.-12.4.


VALMENNUSKUTSU

Bruno Freire tulee Suomeen valmentamaan 9.-12.4.

Aiemminkin Suomessa valmentanut Bruno on kerännyt pelkästään kehuja valmennuksistaan, ja nyt vihdoin olisi tiedossa sellainen väli, jolloin hän pääsisi taas saapumaan Suomeen valmentamaan.

Bruno Freire on toiminut ratsuttajana maineikkaalla Böckmannin estetallilla, ja aloitti vastikään oman toiminnan Belgiassa Orshofin tallilla. Bruno on erittäin taitava ratsastaja ja valmentaja, parhaimmillaan hän on nuorten ja hankalien tapauksien kanssa.

Estevalmennus sopii aivan kaikentasoisille ratsastajille ja hevosille, aivan nuorista ja kokemattomista ratsukoista jo korkeammalla tasolla kilpaileville. Brunon valmennukset sopivat myös kouluratsastajille, sillä myös kouluhevoset hyötyvät sopivista puomi- ja kavalettiharjoituksista.

Valmennukset tullaan pitämään pääasiassa Stall NANHIAssa, mutta yksi valmennusreissu Tampereen seudulle saattaa myös onnistua. Jos haluat osallistua usemapana päivänä kysy meiltä karsinapaikkaa yöpymistä varten!

Valmennukset toteutetaan yksilöllisesti etukäteen suunniteltuina, eli anna ilmoittautumisen yhteydessä tietoja itsestäsi. Valmennusten kielenä on englanti, mutta tulkkaus on mahdollista, kunhan sen tarpeesta ilmoittaa etukäteen. Yhden valmennustunnin hinta on 45€ (+ maneesimaksu).

Jos olet tai tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut, ota yhteyttä joko facebookissa tai numeroon 040-7688695 / Heini Puomila (myös tekstiviestit). Heiniltä saa myös rohkeasti kysyä lisätietoja jos jokin asia askarruttaa.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Stall Nanhia

Mätiköntie 114, 32700 Huittinen

 

Johanna Puomila / 0408499302

Heini Puomila / 0407688695